Workshop; Leren masseren

Datum: Op aanvraag

Prijs: €80,- p.p.

 

De helende kracht van aanraking is ons allemaal wel bekend. Vindt je het leuk om te leren masseren, zodat je je partner, kinderen of vrienden zou kunnen trakteren op een fijne ontspannende massage? Schrijf je dan in voor deze laagdrempelige workshop.

Je hoeft geen kennis van massage te hebben, in deze basisworkshop leer je hoe je met eenvoudige grepen de rug en nek/schouders kunt ontspannen.

Door de speciale massagetechniek die ik ontwikkeld heb, leer je om gespannen spieren uit te nodigen weer flexibel te worden. Tevens zal er ook aandacht besteed worden aan het belang van een goede ademhaling, wat ook helpt. Om meer ontspanning in je lichaam te kunnen ervaren. Heilzaam voor als je masseert, maar zeker ook als je gemasseerd wordt.

Neem je partner, vriend of vriendin mee, dan kan je leren hoe je elkaar een heerlijke massage kunt geen. Maar ook als je alleen komt, ben je van harte welkom. Wij zorgen voor een even aantal deelnemers, zodat iedereen goed aan bod kan komen met het oefenen en het ervaren.

We werken met kleine groepen van maximaal 12 deelnemers, dus geeft je tijdig op!