Workshop; Tweedaagse leren masseren met edelstenen en etherische oliën

Datum: Op aanvraag.

Prijs: €200,- voor 2 dagen, inclusief lesmateriaal, lunchen het maken van 2 aromatische mengsels.

Iedereen die wel eens gemasseerd is, kent het gewelddadige effect van de aanraking. De juiste keuze van een etherische olie kan het effect van massage extra verdiepen op zowel fysiek als emotioneel- en mentaal gebied. Als daarnaast ook warme edelstenen gebruikt worden, wordt de werking van de massage extra verdiept. Door deze combinatie kunnen er effecten op een super niveau ontstaan, die met een gewone massage niet bereikt kunnen worden.

In deze 2 daagse workshop, wordt de werking van 7 verschillende edelstenen besproken. Je leert hoe je deze kunt inzetten op diverse aspecten van de gezondheid en daarmee op zowel fysiek als emotioneel niveau ondersteunend kunnen werken. En natuurlijk leer je verschillende technieken om te masseren met deze mooie krachtige stenen.

Daarnaast wordt de werking van 8 etherische oliën besproken en welke aromatische mengsels je kunt maken om de werking van de verschillende edelstenen tijdens de massage, te versterken of milder te maken.

In deze 2 daagse workshop gaan we vooral praktisch aan de slag. Beide dagen krijg je een stukje theorie over de edelstenen en etherische oliën. Daarna gaan we aan de slag om te leren masseren met de edelstenen. Beide dagen maak je een aromatisch mengsel in combinatie met de edelstenen waarmee je gemasseerd wilt worden. Ja, je leest het goed! Jij krijgt deze dagen ergens ook een korte behandeling zodat je kan ervaren wat de edelstenen in combinatie met massage doen.

Om genoeg aandacht aan iedereen te kunnen besteden, zal de groep bestaan uit maximaal 10 deelnemers, dus geef je tijdig op!